Spoštovani starši, dragi učenci!

Čeprav smo pričakovali, da vam bomo v tem tednu lahko poslali drugačno sporočilo, vam posredujem okrožnico, ki se bistveno ne razlikuje od predhodnih:

»Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Glede na spremembe Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, zaradi trenutne epidemiološke slike osnovne šole in glasbene šole nadaljujejo z izobraževanjem na daljavo tudi v tednu od 18. 1. 2021 do 22. 1. 2021

Takšno je bilo sporočilo, ki smo ga prejeli in upam, da bomo vsi skupaj še naprej uspešno izvajali delo na domu tako kot doslej.

Vem, da je za vse izredno težko, a verjamem, da bomo z dobro voljo in doslednim delom premagali tudi to težavo in se po končani epidemiji z navdušenjem vrnili v šolo.

Ob spremljavi vašega dela ugotavljam, da se večina zelo trudi in spodbujam vas, da vsi skupaj še malo potrpimo, potem pa bo srečanje še toliko bolj osrečujoče.

Ne pozabite ob vsakdanjih sedečih dejavnostih na športne aktivnosti in rekreacijo, ki so pogoj za uspešne miselne aktivnosti.

Želim vam prijeten vikend in uspešno delo v naslednjem tednu.

Zvonka Mrgole, ravnateljica