V sredo, 6. februarja, smo na OŠ Tržišče priredili že 10. dobrodelni koncert pod naslovom ZIMSKI GLASBENI VEČER. Tokratna prireditev je bila namenjena tudi slovenskemu kulturnemu prazniku. Tako smo v spletu združili dve pomembni vrednoti – kulturo in dobrodelnost. V telovadnici OŠ Tržišče se je zbralo lepo število nastopajočih in obiskovalcev, ki so v prepletu petja, igranja in razmišljanja o umetnosti preživeli prijeten večer.

Prireditev sta povezovali učenki  Lučka in Tamara. Predstavili so se učenci OŠ Tržišče kot otroški in mladinski pevski zbor pod vodstvom mag. Mateje Repovž Lisec in korepetitorja Rikarda Janjoša, učenci Glasbene šole Sevnica pod okriljem njihovih mentorjev in tudi zunanji glasbeni gostje. Veseli smo bili vseh nastopajočih – Vokalna skupina Vilinke, Kvartet Jarica, S.O.S. kvintet, Ansambel Grom in Ansambel Vesela dolina.

Vse udeležence je pozdravil tudi predsednik KS Tržišče g. Janez Virant. Na prireditvi pa smo se tudi javno zahvalili vsem donatorjem, ki so v preteklem letu pomagali s svojimi prispevki in storitvami  OŠ Tržišče.

Menimo, da je bila prireditev zelo uspešna, saj smo z njo obogatili šolski sklad, zato iskrena hvala vsem nastopajočim in udeležencem.

Zvonka Mrgole