Otroški pevski zbor Osnovne šole Tržišče je v torek, 14. 5. 2024, na državnem tekmovanju otroških pevskih zborov, ki je potekalo v Zagorju, dosegel izjemen uspeh. Zbor je prejel zlato priznanje, kar je veliko priznanje za trud in predanost vseh članov zbora.

Ravnateljica mag. Mateja Repovž Lisec, ki hkrati opravlja tudi vlogo zborovodkinje, je s svojim strokovnim pristopom in neizmerno energijo uspela združiti glasbene talente mladih pevcev in jih popeljati do tega prestižnega priznanja. Njeno vodstvo in skrb za razvoj mladih pevcev sta ključna dejavnika za doseženi uspeh.

Posebno zahvalo si zaslužita tudi korepetitor Dejan Jakšič in strokovna sodelavka Tatjana Mihelčič, ki sta s svojim strokovnim delom in podporo znatno pripomogla k odlični izvedbi programa. Dejan Jakšič je z glasbeno podporo zagotovil, da so pevci lahko blesteli v vseh niansah pevskih izvedb, medtem ko je Tatjana Mihelčič s svojim pedagoškim delom in podporo poskrbela za izjemno pripravo pevcev.

Uspeh Otroškega pevskega zbora OŠ Tržišče na državnem tekmovanju je rezultat trdega dela, predanosti in odličnega timskega dela vseh vpletenih. To zlato priznanje ni le potrditev pevskega talenta mladih članov zbora, temveč tudi dokaz, kako pomembno je strokovno vodstvo.

Čestitamo vsem članom zbora in mentorjem. Želimo jim še veliko uspešnih nastopov in glasbenih podvigov v prihodnosti.

                                                                                                                                                                       OŠ Tržišče